طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند
سرخط خبرها
صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار برای تسهیلات بانکی ایجاد شد 

صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار برای تسهیلات بانکی ایجاد شد 

  • کد خبر: ۲۱۲۳۱۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
مدیرکل فرهنگی اجتماعی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: برای رفع مشکل نداشتن ضامن برای زنان سرپرست خانوار تلاش می‌کنیم و به این منظور در دولت سیزدهم صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام ساوالان پور اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در سفر‌های استانی رییس جمهور و هیات همراهشان، به ما انعکاس پیدا می‌کرد، بحث نداشتن ضامن برای دریافت تسهیلات و وام توسط بانوان بود؛ به ویژه بسیاری از خانم‌هایی که برای دریافت وام‌های خرد اشتغال و راه اندازی یک کسب و کار خرد به بانک معرفی می‌شدند، به دلیل نداشتن ضامن از دریافت تسهیلات محروم می‌شدند و موفق به راه اندازی فعالیت اقتصادی نمی‌شدند.

ساوالان پور با بیان اینکه این موضوع مشکلات عدیده‌ای را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد می‌کرد، افزود: معاونت در اولین جلسه ستاد ملی زن و خانواده در دولت سیزدهم، مصوبه‌ای را از دستور گذراند که به استناد آن، زنان سرپرست خانواری که در دهک یک تا پنج درآمدی قرار داشتند می‌توانستند از ضمانت نامه‌هایی که از طرف یک صندوق ضمانت معتبر (صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون) صادر می‌شد، به جای ضامن شخصی بهره‌مند شوند و عملا از دردسر‌ها و چالش‌های معرفی ضامن رهایی پیدا کنند.

وی ادامه داد: البته این مصوبه به همت همکاری با سایر دستگاه‌ها به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک رفاه کارگران و همچنین همکاری مجدانهٔ بانک‌های عامل به تحقق پیوست.

ساوالان پور تاکید کرد: از سراسر کشور فهرست اسامی زنان سرپرست خانواری را که برای پیدا کردن ضامن مشکل داشتند، از طریق ادارات کل زنان و خانواده استانداری‌ها دریافت کردیم و تاکنون بیش از چهار هزار نفر از بانوان سرپرست خانوار از سراسر کشور برای برخورداری از ضمانتنامه معرفی شده‌اند. البته این افراد پس از راستی آزمایی و احراز شرایط اولیه یعنی سرپرستی خانوار و دهک درآمدی به صندوق ضمانت معرفی می‌شوند.

ساوالان پور با بیان اینکه در مسیر دریافت ضمانتنامه چالش‌های دیگری هم وجود دارد، گفت: از جمله عدم همکاری برخی بانک‌ها در پذیرش ضمانتنامه که البته در صدد حل و فصل این چالش‌ها از طریق مراجع ذیربط به ویژه بانک مرکز‌ی هستیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.